Fesztivál programok

vissza

06. 12. szombat 13:15Nagyszínpad - Városmajori Szabadtéri Színpad

Bojár Gábor: Graphisoft 2.0

A szerzővel Orosz Györgyi beszélget

Bojár Gábor 2005-ben megjelent GRAPHI-sztori című könyve a vállalkozói karrier élvezetes izgalmairól szólt, egy lelkesedéssel és szenvedéllyel teli életszakaszról, mely sokak számára bizonyult inspiráló olvasmánynak, és nagyban hozzájárult a magyarországi vállalkozói kultúra fejlődéséhez is. 

 

A Graphisoft 2.0 azokhoz szól, akik az első buktatókon túljutva a növekedés fájdalmaival kénytelenek szembenézni. A szerző a folytatásban inkább a nehézségekre, az elkövetett hibákra fókuszál, arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a hibás döntésekből és gyengeségekből lehet a legtöbbet tanulni.

 

"Hogy miért nem indítottam új szoftvercéget, ahogyan azt a legtöbb sikeres vállalkozó teszi, miután eladja nagyra nőtt cégét? Azért, mert a Graphisoft túl jól sikerült. Még egyszer nem lesz ekkora szerencsém. Inkább a tapasztalataimmal próbálok segíteni az utánam jövő nemzedéknek.”

 

A Park Kiadó programja.

A járványügyi szabályokat figyelembe véve, a nézők és a közreműködők biztonságát szem előtt tartva az eseményeken való részvételhez védettségi igazolvány szükséges, a maszkviselést pedig az aktuális hivatalos járványügyi rendelkezéseknek megfelelően szabályozzuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik ingyenesen. Az ülőhelyek száma korlátozott.

A fesztivál ideje alatt a kötet a helyszínen és a https://bookline.hu/product/home.action... linken kedvezményes áron vásárolható meg.