Fesztivál programok

vissza

10. 14. péntek 20:30

Henri Gonzo és a Papírsárkányok

Koncert

Henri Gonzo, a Fran Palermo dalszerző-énekese idén indította útjára új, magyar nyelvű projektjét, a Papírsárkányokat Farkas Zazie, Issiaga Camara és Gaál Dániel közreműködésével. Miután 2020-ban megjelent harmadik nagylemeze, a Fonogram-díjas Crocodile Juice Bar, a pandémiának köszönhetően hosszas kényszerpihenő vette kezdetét. Ebben az időszakban mélyült el a kortárs magyar irodalomban, melynek hatására ő maga is elkezdett magyarul jegyzeteket készíteni, verseket megzenésíteni, különböző dalokat magyarra fordítani, majd – pályafutása során először – magyar nyelvű dalszövegeket írni. Idővel egyre több dalkezdemény gyűlt össze, így megkereste a multiinstrumentalista Farkas Zazie-t, aki akkoriban végzett a Zeneakadémián, valamint a guineai–magyar származású basszusgitárost, Issiaga Camarát, és 2021 szürreálisan csendes és sötét telén elvonultak egy időre, hogy megkezdjék a közös munkát egy lehetséges magyar nyelvű lemez anyagán...
 
 

Tudnivalók az őszi Margóról:

Fesztiválhangulat, a kortárs magyar és külföldi írók legjava, friss megjelenések, dedikálás, esti koncertek - erre számíthatsz 2022. október 13-16-án a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron. Idén is átadjuk a legjobb első prózakötet szerzőjének járó Margó-díjat és a négy nap programjai során kiderül, melyik könyveket érdemes forgatni a következő hónapokban, hiszen #olvasnikell.

Helyszín:

Idén új helyszínen, a Nemzeti Táncszínházban várunk a Millenáris Parkban!

https://goo.gl/maps/kS9bcQr3NMAnbVPU9

Jegyinformációk:

A Margó könyvbemutatói ingyenesen látogathatóak, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani, a férőhelyek függvényében.

Az esti koncertekre jegyváltás szükséges – jegylink az eseményeknél:

2500 Ft (elővételben)

3000 Ft (a koncert napján a helyszínen)

Könyvvásár:

A fesztivál 4 napon keresztül folyamatosan várja a látogatókat a Bookline standján a Margón bemutatott kötetekkel és más kedvencekkel, újdonságokkal, kedvezményekkel.

További információ: 

https://www.facebook.com/margofeszt

A Margón fellépő szerzőkről itt olvashatsz részletesen: https://konyvesmagazin.hu/ 

 
A koncert a Liszt Ünnep keretében a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásárral közös programként, a Bookline támogatásával, a Müpa szervezésében valósul meg.