Fesztivál programok

vissza

10. 17. vasárnap 10:00Világirodalmi színpad - Várkert Bazár

MI A NYUCA?

Könyvbemutató Csepregi Jánossal, Dániel Andrással, Kollár Árpáddal és Nagy Norberttel. Moderátor: Szekeres Nikoletta

Állattani kuriózum vagy evolúciós hiba? Tündérmese vagy önálló életre kelt, beteges vicc? Totemállat vagy elrontott graffiti? A béke angyala vagy népek nemezise? A legpuhább plüss vagy jószágra leselkedő vad? Isteni teremtmény vagy sátáni kreatúra? Múzsa vagy métely? Idea vagy pörkölthús? Dead or alive?
ÉS EZ A KÖNYV?
A kutatói elszántság diadala vagy megszállott elméket elnyelő örvény? A magyar belletrisztika remeke vagy hatkezes irodalmi öngyilkosság?
Egy biztos, a nyucák sokfélék, akárcsak ez a bestiárium. Szerzői korokon és kultúrákon át, mítoszok és dokumentumok sűrűjében nyomoznak e tájainkon őshonos, titokzatos lény után. Olyan kalandra hívják a fiatal és felnőtt olvasókat, mely során néha azt sem könnyű eldönteni, hol kezdődik a macska és hol ér véget a nyúl. De pont ezért lenne hiba kihagyni!

A HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum szervezésében.


További infó:
instagram.com/margofeszt
Hírek, interjúk, beleolvasók, recenziók:
https://www.facebook.com/konyvesmagazin/
https://www.instagram.com/konyvesmagazin/

A járványügyi helyzetre való tekintettel mindent megteszünk, hogy biztonságban érezd magad: a termeket rendszeresen fertőtlenítjük, a programok ültetettek lesznek, és a fesztivál látogatása védettségi igazolványhoz kötött, amit a belépéskor ellenőrzünk.