Fesztivál programok

vissza

06. 13. vasárnap 20:30Nagyszínpad - Városmajori Szabadtéri Színpad

RÁJÁTSZÁS

Fellépnek: Beck Zoltán, Egyedi Péter, Grecsó Krisztián, Háy János, Jancsovics Máté, Kemény István, Kollár-Klemencz László, Sárközy Zoltán, Szűcs Krisztián

2011-ben a Margó Irodalmi Fesztiválon rendeztük meg az első Rájátszást. Az nem volt koncert, hanem zenészek és költők együttműködései, amiből az évek alatt egy rendszeresen koncertező zenekar alakult, ami kiadott két lemezt+könyvet.

A Rájátszás játék verssel és zenével, körülbelül tíz ember közös magánügye. Az utóbbi évek legizgalmasabb irodalmi és zenei produkciója, amelyben a létrehozás és az előadás nem arról szól, hogyan lesz valaki személyesen nagy sztár, hanem arról: hogyan lesz egy dal nagyon jó.

Jegyár: 3 500 Ft

Jegyvásárlás online a varosmajoriszinpad.jegy.hu oldalon:

https://varosmajoriszinpad.jegy.hu/program/margo-fesztival-rajatszas-10-rajatszas-margo-122696/717036

A járványügyi szabályokat figyelembe véve, a nézők és a közreműködők biztonságát szem előtt tartva az eseményeken való részvételhez védettségi igazolvány szükséges, a maszkviselést pedig az aktuális hivatalos járványügyi rendelkezéseknek megfelelően szabályozzuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Az ülőhelyek száma korlátozott.