Fesztivál programok

vissza

05. 13. szombat 19:15KÖNYVES MAGAZIN SZÍNPAD Kristály Színtér

SZEVASZ!  

Péczely Dóra szerkesztővel és Czakó Zsófia íróval Vinczellér Katalin beszélget

Négy antológia, négy illusztrátor, egy szerkesztő és a kortárs magyar irodalom: Szívlapát, Lehetnék bárki, Szevasz és Tízig aludni!

Péczely Dóra szerkesztőt és Czakó Zsófia írót költő- és írógenerációkról, olvasásról, fiatalságról és antológiákról Vinczellér Katalin, a Pagony-Tilos az Á Kiadó munkatársa kérdezi.

 

A Tilos az Á Könyvek programja.

 

Májusban új helyszínen, a Kristály Színtérben, a Margitszigeten várunk könyvbemutatókkal, újdonságokkal, beszélgetésekkel, sosem látott zenei-irodalmi produkciókkal, dedikálással igazi margós fesztivál hangulatban!

#olvasnikell #margotavasz2023

Helyszín:

Idén a Szabadtér új helyszínére, a Kristály Színtérbe költözünk, ahol négy  színpadon, kint és bent is készülünk programokkal. A felfrissülésről a Nyulam Presszó és a Borkas Fröccsbusz gondoskodik. 

https://www.kristalyszinter.hu

Érkezhetsz biciklivel, a Margit-hídtól néhány perc sétával, vagy tömegközlekedéssel az Árpád-hídtól (Hajós Alfréd uszoda megálló)!

Könyvvásárlás

A fesztivál ideje alatt a Bookline Teraszon meg is veheted a Margón bemutatott köteteket, és más kedvenceket, újdonságokat. Minden margós könyvbemutató után lesz alkalom dedikáltatásra, ezek pontos részleteiről az esemény előtt online, illetve a helyszínen tájékozódhatsz majd.

Jegyinformációk:

A tavaszi Margó minden programja ingyenesen látogatható, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani.

További információ:

margofeszt.hu

facebook.com/margofeszt

instagram.com/margofeszt

Valamint iratkozz fel hírlevelünkre! 

A Margón fellépő szerzőkről itt olvashatsz majd részletesen: https://konyvesmagazin.hu/ 

A rendezvény a Bookline támogatásával jött létre.