Aktuális

Iskolák, jelentkezzetek!

A Margó Fesztivál szervezőiként idén is folytatjuk a tavalyelőtt elindított olvasásnépszerűsítő jótékonysági programunkat, aminek keretében középiskolákba juttattunk el kortárs irodalmi könyvcsomagokat, amelyek hasznosulnak az irodalomoktatásban. A decemberi Margó aukción összegyűlt összegből idén már országszerte 20 középiskola jut Margós könyvcsomaghoz.

Élőben is Margó Olvasókör

Tavasszal új lendülettel és izgalmas változásokkal folytatódik a Margó Olvasókör. Minden hónap utolsó szerdáján az online térből kilépve, élőben beszéljük ki aktuális olvasmányunkat a szerzővel és persze veletek!

Ilyen volt az őszi Margó

4 nap · 109 program · 263 fellépő · 13 000 látogató · 49 kiadó · 33 stand 2 szakmai program/konferencia a Várkert Bazárban. Köszönjük, hogy velünk voltatok, találkozunk 2020-ban!

960 ezer forintott gyűjtöttünk össze!

Kortárs irodalmat a középiskolákba!

Ezekre a képekre licitálhatsz!

képek: Valuska Gábor, Margó Irodalmi Fesztivál

Margó évzáró és jótékonysági aukció

Kortárs Irodalmat a középiskolákba!

Fehér Boldizsár kapta a 2019-es Margó-díjat!

2019. október 10-én ötödik alkalommal adtuk át a Margó-díjat a legjobb első prózakötet szerzőjének, Fehér Boldizsárnak. Az első Margó-díjat Totth Benedek nyerte a Holtverseny című regényével, másodjára Milbacher Róbert bizonyult a legjobbnak a Szűz Mária jegyesével, harmadjára Szöllősi Mátyás kapta meg az elismerést Váltóáram című könyvéért, negyedik alkalommal pedig Mécs Anna vehette át a díjat Gyerekzár című kötetéért.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Vegyél egy könyvet és nyerj még 52-t! Rekordszámú játékossal zártuk az idei Margó-polc nyereményjátékot!