Aktuális

Nézd vissza most a Margó Extra beszélgetéseit

Minden könyv megváltoztat minket, ebből az örök igazságból indultunk ki. De hogyan?

Margó kvíz #2

Kipróbáltuk, milyen egy irodalmi vetélkedő online, borral a kézben, családias hangulatban. Mi nagyon élveztük, ti is nagyon szépen teljesítettetek, ezért úgy döntöttük, folytatjuk!

Margó ONLINE

Örömmel jelentjük, hogy a rendkívüli helyzetben június 3-7. között online valósítjuk meg a Margót!

Margó Extra

Vitáris Ivánnal, az Ivan & The Parazol énekesével folytattuk online a Margó olvasásnépszerűsítő beszélgetéssorozatát, a Margó Extrát, amelyben meghatározó versekről, angolból fordított dalszövegekről mesélt a zenész. Második vendégünk a Quimby zenekar alapítója, Varga Lívius lesz. Tartatok velünk a Facebookon!

Folytatjuk az olvasókört!

Folytatjuk a közös olvasást, otthonról jelentkezünk és Facebook-on beszélgetünk a könyvről!

93 iskola jelentkezett, változások a lebonyolításban!

Március 13-án lezártuk az iskoláknak meghirdetett pályázatunkat, összesen 93-an jelentkeztek.Nagyon örülünk, hogy ennyire sokan szeretnétek Margós könyvcsomagot az iskolákba országszerte! Köszönjük a részvételt és sok lelkes motivációs levelet, igazán felemelő ezeket olvasni!

Beszélgetés 2019 Margó-díjasával

Március 5-én újra találkozhattok személyesen is 2019 legjobb elsőkötetes szerzőjével, Fehér Boldizsárral.

Iskolák, jelentkezzetek!

A Margó Fesztivál szervezőiként idén is folytatjuk a tavalyelőtt elindított olvasásnépszerűsítő jótékonysági programunkat, aminek keretében középiskolákba juttattunk el kortárs irodalmi könyvcsomagokat, amelyek hasznosulnak az irodalomoktatásban. A decemberi Margó aukción összegyűlt összegből idén már országszerte 20 középiskola jut Margós könyvcsomaghoz.

Élőben is Margó Olvasókör

Tavasszal új lendülettel és izgalmas változásokkal folytatódik a Margó Olvasókör. Minden hónap utolsó szerdáján az online térből kilépve, élőben beszéljük ki aktuális olvasmányunkat a szerzővel és persze veletek!