Aktuális

Női szerzők a Margón

Idén is rengeteg női szerzővel találkozhattok a online Margón. Hogy milyen könyvújdonságokkal érkeznek, megtudhatod programajánlónkból.

Nem csak könyvbemutatókkal várunk

Az idei év eddigi legizgalmasabb magyar könyvújdonságai mellett virtuális tárlatvezetésekkel, slam esttel, zenés gyerekprogrammal, sőt színházi előadással is készültünk az online Margóra. Hogy pontosan mivel várunk? Nézd meg tematikus programajánlónkban.

Nézd vissza most a Margó Extra beszélgetéseit

Minden könyv megváltoztat minket, ebből az örök igazságból indultunk ki. De hogyan?

Margó kvíz #2

Kipróbáltuk, milyen egy irodalmi vetélkedő online, borral a kézben, családias hangulatban. Mi nagyon élveztük, ti is nagyon szépen teljesítettetek, ezért úgy döntöttük, folytatjuk!

Margó ONLINE

Örömmel jelentjük, hogy a rendkívüli helyzetben június 3-7. között online valósítjuk meg a Margót!

Margó Extra

Vitáris Ivánnal, az Ivan & The Parazol énekesével folytattuk online a Margó olvasásnépszerűsítő beszélgetéssorozatát, a Margó Extrát, amelyben meghatározó versekről, angolból fordított dalszövegekről mesélt a zenész. Második vendégünk a Quimby zenekar alapítója, Varga Lívius lesz. Tartatok velünk a Facebookon!

Folytatjuk az olvasókört!

Folytatjuk a közös olvasást, otthonról jelentkezünk és Facebook-on beszélgetünk a könyvről!

93 iskola jelentkezett, változások a lebonyolításban!

Március 13-án lezártuk az iskoláknak meghirdetett pályázatunkat, összesen 93-an jelentkeztek.Nagyon örülünk, hogy ennyire sokan szeretnétek Margós könyvcsomagot az iskolákba országszerte! Köszönjük a részvételt és sok lelkes motivációs levelet, igazán felemelő ezeket olvasni!

Beszélgetés 2019 Margó-díjasával

Március 5-én újra találkozhattok személyesen is 2019 legjobb elsőkötetes szerzőjével, Fehér Boldizsárral.