93 iskola jelentkezett, változások a lebonyolításban!

Március 13-án lezártuk az iskoláknak meghirdetett pályázatunkat, összesen 93-an jelentkeztek.Nagyon örülünk, hogy ennyire sokan szeretnétek Margós könyvcsomagot az iskolákba országszerte! Köszönjük a részvételt és sok lelkes motivációs levelet, igazán felemelő ezeket olvasni!

Jelentkeztek tanárok, diákok, könyvtárvezetők, diákönkormányzatosok, iskolaigazgatók, kollégiumi nevelőtanárok, gazdasági vezetők és munkaközösségvezetők is. Ez is azt mutatja nekünk, mennyire nagy az igény a jó könyvekre, a kortárs irodalomra és arra, hogy közösségi kezdeményezésekkel megszínesítsük a diákok mindennapjait, fejlődésüket.

A járványügyi helyzet miatt határozatlan időre bezártak az iskolák, ezért a könyvkiosztást mi is elhalasztjuk.

A könyvek már az irodában vannak. Négy Aegon Irodalmi Díjra jelölt cím is bekerült a csomagba, és a FISZ és Canon együttműködésében sikerült újranyomni az Indiáncseresznye című novelláskötetet is.

Megnyugtatásképp:

A könyvek már az irodában vannak! 4 Aegon Irodalmi díj jelölt is bekerültek és a hiánycikként választott Indiáncseresznyét is újra tudtok nyomtatni a FISZ és Canon gyors együttműködésével. Így hiánytalan a készlet.

Valuska Laci, a Margó fesztiváligazgatója pedig így készül idén is az iskolákba.