Iratkozz fel hírlevelünkre

Adatvédelmi tájékoztató

Aktuális

Visky András nyerte a Margó-díjat

Kitelepítés című regényével Visky András nyerte el idén a legjobb első prózakötetesnek járó Margó-díjat, amelyet a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár megnyitóján adtak át. Az első Margó x Erste #higgymagadban különdíjat pedig Szűcs Ádám vihette haza. A Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár október 15. vasárnap estig várja a látogatókat.

MargóFESZT

Augusztusban egy pici zalai faluba, Szentgyörgyvárra költözik a Margó, sok-sok koncerttel, történettel, beszélgetéssel, zalai ízekkel és persze irodalommal várnak mindenkit. Zene.Irodalom.Zala - ez várható 2024 nyarán is, jövünk a részletekkel hamarosan, addig is mutatjuk milyen volt a MargóFESZT 2023-ban:

Tavaszi Margó

Május 23-25. között, a margitszigeti Kristály Színtéren találkozunk idén először,l három napon át könyvbemutatókkal, beszélgetésekkel, zenés irodalmi estekkel és élő podcastfelvételekkel várunk! A programokon a részvétel ingyenes.

Önkéntesként a Margófeszten

Önkénteseink beszámolóiból most megtudhatod, milyen élmények várnak rád, ha pár nyári napra te is csatlakozol hozzánk a zalai dombok között, a következő Margófeszten.