Elmarad a zalai Margófeszt

A Margó történetében először le kell mondanunk egy fesztivált, a zalai Margófeszt (2024.augusztus 15-17.) elmarad. 

Négy évvel ezelőtt azért vágtunk bele a Margófesztbe, mert szerettünk volna a Balaton környékén fesztiválozni: sok zenével és irodalommal, egy számunkra kedves környezetben, amit maximálisan megtaláltunk Szentgyörgyváron. A fesztivál látogatottsága évről-évre növekedett, idén minden eddiginél többen vásároltatok bérletet az első időszakban. Sok-sok tervünk volt, szuper fellépőkkel és kempinggel, de elegendő támogatás hiányában nem tudjuk azt a színvonalat, minőséget tartani, amit a Margóktól elvárunk, és amit a Margófeszt látogatóinak nyújtani szeretnénk. Nehezen, de úgy döntöttünk, hogy a zalai Margófesztet, bármennyire is szeretjük, most nem rendezzük meg.

Köszönjük minden támogatónknak, aki az elmúlt években mellénk állt, Szentgyörgyvárnak, hogy otthont adtak az elmúlt három évben a Margófesztnek, önkénteseinknek, a fantasztikus fellépőinknek, és leginkább nektek, hogy Zalába is eljöttetek velünk.

A Margó további programjai változatlanul folynak tovább, legközelebb az Őszi Margó Irodalmi Fesztiválon találkozunk a Nemzeti Táncszínházban, a Millenárison októberben.

Aki már vásárolt bérletet, visszatérítjük a bérlet és kempingbérlet árát, ennek lépéseiről és időpontjáról, jegyértékesítési partnerünk, a Tixa fog e-mailben tájékoztatást küldeni. Amennyiben elakadást tapasztaltok a visszatérítésben, írjatok nekünk az info@margofeszt.hue-mail címre.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, októberben találkozunk!

 

Információk a visszatérítésről:

A megváltott jegyek automatikusan visszatérítésre kerülnek, teendő nincs velük. A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára.

A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt, akár 30 munkanapot is igénybe vehetnek.

 

 

 

A Margófeszt 2022-2023 program a Veszprém- Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósult meg.

 

Támogatás azonosítója: OC-MUV/4-2022/204350

Támogatás összege: 20.000.000 Ft