Élőben is Margó Olvasókör

Tavasszal új lendülettel és izgalmas változásokkal folytatódik a Margó Olvasókör. Minden hónap utolsó szerdáján az online térből kilépve, élőben beszéljük ki aktuális olvasmányunkat a szerzővel és persze veletek!

 Két Margó között is van élet, amit általában olvasással töltünk. Tavaly nyáron arra gondoltunk, hogy a hőséget kihasználva olvasni hívunk titeket. Akkor azt a hat könyvet olvastunk el veletek együtt, amik külföldi szerzői az őszi Margó vendégei voltak, majd közben ezeket jól kibeszéltük az Instán és a Margó Olvasókör Facebook-csoportban.

Annyira megszerettük mi is és ti is a Margó Olvasókört, hogy kérdés sem volt, lesz-e folytatás. Idén szeretnénk személyesen is találkozni veletek, így tavasszal és ősszel minden hónap utolsó szerdáján élőben, a Hadikban tárgyaljuk ki az adott hónap könyvét veletek és a szerzővel.

Februártól májusig a következő négy kötetet olvassuk és beszéljük meg:

február 26. 18:00 Babarczy Eszter A mérgezett nő

március 25. 18:00 Molnár T. Eszter: Teréz, vagy a test emlékezete

április 29. 18:00 Barnás Ferenc: Életünk végéig

május 27. 18:00 Nyáry Luca: Vigyázat, törékeny!

Addig pedig csatlakozzatok Margó Olvasókör Facebook-csoportjához, ahol a találkozók között sem áll meg az élet.
 
A könyvek, amiket eddig olvastunk:

André Aciman: Szólíts a neveden
Kim Leine: Kalak
Emily M. Danforth: Cameron Post rossz nevelése
Jón Kalman Stefansson: Menny és Pokol
Elisabeth Åsbrink: 1947
Sissel Jo-Gazan: A dinoszaurusz tolla
 
Tekintettel a nagy érdeklődésre és korlátozott férőhelyre, az eseményeken való részvétel regisztrációhoz és belépőjegyhez kötött. Az aktuális beszélgetés regisztrációs linkjét a kapcsolódó Facebook eseményben és külön cikkben is közzétesszük. Jegyvásárlásra pedig a helyszínen, az esemény előtt lesz lehetőség.