Tavaszi Margó

Május 23-25. között, a margitszigeti Kristály Színtéren találkozunk idén először,l három napon át könyvbemutatókkal, beszélgetésekkel, zenés irodalmi estekkel és élő podcastfelvételekkel várunk! A programokon a részvétel ingyenes.

Idén is három napon át, négy színpadon több mint 50 programmal várunk: délutánonként az irodalmi élet meghatározó szerzőit és új köteteiket bemutató beszélgetések, esténként pedig a Margóra megálmodott zenés irodalmi produkciók közül lehet majd válogatni.

A fesztivál vendége lesz a Tudósok, “Mondjad Atikám” című József Attila esttel érkezik Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) és Népi líra című lemezét mutatja be itt Pion x Krizsó. A Tavaszi Margó Irodalmi Fesztiválon mutatja be új kötetét többek között Erdős Virág, Cserna-Szabó András, Háy János, Jakupcsek Gabriella, Kemény Lili, Krusovszky Dénes, a Kovács Ikrek, Láng Zsolt, Morcsányi Elza, Szentesi Éva és Zoltán Gábor.

A bemutatott köteteket a Booklinenak köszönhetően az érdeklődők a helyszínen megvásárolhatják és a szerzővel dedikáltathatják is.

Idén először élőben találkozhatnak a látogatók kedvenc kulturális podcastjeikkel, a Tavaszi Margón veszi fel élőben következő adását a Buksó (24.hu), a Ma is tanultam valamit (Index), a Nem rossz könyvek (444), az Ezt senki nem mondta!, Az első (Könyves Magazin) és a Litera Podcast is.

A Margó Irodalmi Fesztivál programjaira a belépés díjtalan, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A teljes program a Margó honlapján és Facebook oldalán lesz elérhető.