Margó ONLINE

Örömmel jelentjük, hogy a rendkívüli helyzetben június 3-7. között online valósítjuk meg a Margót!

Sokféle szempontot kellett mérlegelnünk, mielőtt belevágtunk, de az elmúlt évtizedek olvasással töltött idejéből egy dolgot megtanultunk: az irodalom minden szélsőséges élethelyzetben segít jobban megérteni magunkat és a társadalmunkat, és erre most nagy szükségünk van.


2011 óta mindenféle helyzetet megoldottunk már, a jó hírünk az, hogy most sem lesz ez másként! A főtámogatónkkal, a Bookline-nal közös felelősségünknek érezzük, hogy minél több olvasó számára eljuttassuk a kortárs magyar irodalom és az olvasás élményét.

Bereményi, Erdős, Nádasdy, Spiró és Tompa is fellép az online Margón!
50 programmal készülünk a júniusi Margóra, amin új kötetét mutatja be Erdős Virág, Fiala Borcsa, Krusovszky Dénes, a friss Aegon Irodalmi Díjas Nádasdy Ádám, Selyem Zsuzsa, Spiró György, Szentesi Éva és Tompa Andrea, valamint találkozhattok az idei Libri irodalmi díjasokkal és Bereményi Gézával is.


A beszélgetéseket, felolvasásokat és egyedi tartalmakat, író-olvasó találkozókat a Margó Facebook és Instagram oldalán közvetítjük. Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! A Margóra való felkészüléshez minden hírt, recenziót, exkluzív részletet, listát, interjút a Könyves Magazinon vagy Facebook-oldalán találsz meg.

Május közepén mutatjuk a részletes programot!

Találkozzunk a Margón, ahogy szoktunk!

Csatlakozz a Facebook-eseményünkhöz is!