Margózz velünk Zalában is!

Augusztus 11-13. között Szentgyörgyváron folytatjuk a 2022-es margós évadot. Az először tavaly megrendezett Margófesztre idén is garantált zalai élményekkel, sok-sok irodalommal és még több zenével, kiállításokkal és workshopokkal készülünk.

Hamarosan a három nap részletes menetrendjét is megmutatjuk, de az már biztos, hogy fellép az Analóg Balaton, Szabó Balázs Bandája, illetve hol kisebb, hol pedig teljes felállásban végig velünk lesz a Rájátszás csapata: Beck Zoltán (30Y), Egyedi Péter (Óriás), Grecsó Krisztián, Háy János, Jancsovics Máté, Kemény István, Kollár-Klemencz László (Kistehén), Sárközy Zoltán és Szűcs Krisztián (HS7) zenei formációja, ami 2011-ben a Margón alakult és idén pedig ezzel a fesztiválos koncerttel búcsúznak a közönségtől.
Mivel kis fesztivál vagyunk, naponta maximum 1000 látógatóval, érdemes időben betervezned minket a nyaradba.
Napijegyed vagy bérleted itt tudod megváltani:
 

Jegyinformációk:

május 13-ig:
3napos bérlet: 9 500 Ft
május 14-től június 20-ig:
3napos bérlet: 11 500 Ft
június 21-től a fesztivál végéig:
3napos bérlet: 13 500 Ft
Napijegy: 5 500 Ft
Zalai napijegy (zalai lakcímkártyával): 4 500 Ft
Gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes, 6-tól 18 éves korig 4 500 Ft a napijegy.
 

A helyszínről:


Szentgyörgyvár egy alig 300 fős település, ami Keszthelytől, Hévíztől és Zalaegerszegtől is könnyen megközelíthetően, 20-30 km-re helyezkedik el, de Budapestről és a Balaton távolabb eső részeitől is könnyen elérhető.
Sokféle szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken, és hogy minél könnyebben eljuss a programokra, fesztiválbusz-járatokkal igyekszünk majd zökkenőmentessé tenni a helyközi közlekedést.
A program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa
program támogatásával jött létre.