Mielőtt elindulsz a Margóra…

Helyszín, könyvvásár, dedikálás, programok…Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat, aztán irány a Nemzeti Táncszínház, a Millenárison! Már nagyon várunk!

A helyszín
Idén új helyszínen, a Nemzeti Táncszínházban várunk a Millenárison! A programok leírásában találod, hogy mikor- melyik terembe kell érkezned, de a helyszínen kollégáink is a segítségedre lesznek!

A Nemzeti Táncszínházba megtervezheted útvonalad itt.

Könyvvásár és kedvezmények
A fesztivál 4 napon keresztül folyamatosan várja a látogatókat a Bookline standja a Margón bemutatott kötetekkel, és más kedvencekkel, újdonságokkal, kedvezményekkel is találkozhatsz, sőt egy egész könyvespolcnyi olvasnivalót is nyerhetsz Margó-polc játékunkon!

Dedikálás
Minden könyvbemutató után lesz alkalom találkozni és aláírást kérni kedvenceidtől. A dedikáló pontokat az események közelében találod majd:

  • A Nagyszínpad fellépői a Bookline standon,
  • A Kisszínpad és Kamaraterem fellépői a 2. emeleten, a termek kijáratánál,
  • A Kávézószínpad fellépői a Kávészószínpadon dedikálnak majd.

A tájékozódásban önkénteseink is segítenek, kérdezz tőlük bizalommal!

Jegyinformációk
A Margó könyvbemutatói ingyenesen látogathatóak, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani, a férőhelyek függvényében.
Az esti koncertekre, hétvégi sétákra jegyet elővételben, vagy a helyszínen is vásárolhatsz!

Legfontosabb linkek
A Margó részletes programját megtalálod honlapunkon és Facebook-oldalunkon az események között, friss infókért és érdekességekért pedig kövesd be Instagram oldalunkat!