Fesztivál programok

vissza

05. 25. szombat 19:45HAJÓ Kristály Színtér

„Az irodalom gyengéddé tesz” – kerekasztal beszélgetés // Tavaszi Margó 2024

A mindennapokban komoly kihívást jelent megtalálni azt, hogyan lehetünk gyengédek önmagunk és egymás felé is. Hogyan teremthetünk minőségi időt, úgy hogy odafigyelünk, adunk, kapunk és nem a következő feladatra, határidőre, döntésre koncentrálunk? Olvasással. Ha olvasunk végre úgy igazából jelen vagyunk a saját életünkben, megmozdulnak bennünk érzelmek, emlékek, gondolatok, amiről a legjobb értelemben kénytelenek vagyunk beszélgetni, legalább önmagunkkal. A felolvasás pedig olyan intim, meghitt pillanatot teremt olvasó és hallgató között, amit felnőttként is varázslatos megtapasztalni. Hogyan olvasnak maguknak, egymásnak és gyermekeiknek azok, akik hivatásszerűen foglalkoznak szövegekkel? Az irodalom és a gyengédség kapcsolatáról Borbély Alexandrával és Ott Annával beszélget Ruff Orsolya a Tavaszi Margón a Milka támogatásával. 

A Milka programja.

Tavaszi Margó Irodalmi Fesztivál 

Májusban ismét igazi margós fesztiválhangulattal várunk a margitszigeti Kristály Színtéren, ahol a legizgalmasabb könyvújdonságok dedikálással egybekötött bemutatóin, zenés irodalmi esteken, koncerteken vagy akár kedvenc podcast műsoraid élő felvételein is részt vehetsz. #olvasnikell #tavaszimargo2024 #nka, #nka30, #nemzetikulturalisalap, #fesztivaltamogatas, #kulturatamogatas

A teljes programot keresd a www.margofeszt.hu-n és a friss információkért iratkozz fel a Margó hírlevelére! 

A Margón fellépő szerzőkről a Könyves Magazinon olvashatsz részletesen:

Helyszín:

A Margitsziget egyik legizgalmasabb helyszínén, a Kristály Színtéren várunk idén is, ahol négy színpadon, kint és bent is készülünk programokkal. A felfrissülésről a Nyulam Presszó és a Borkas Fröccsbusz gondoskodik.

Közlekedés:

Érkezz biciklivel, sétálj pár percet a Margit-hídtól, vagy pattanj fel a Nyugati Pályaudvar és a Göncz Árpád Városközpont között közlekedő 26-os buszra(leszállás a Hajós Alfréd uszoda megállónál)!

Könyvvásárlás, dedikálás:

A fesztivál ideje alatt a Bookline Teraszon meg is veheted a Margón bemutatott köteteket és más kedvenceket, újdonságokat. Minden margós könyvbemutató után lesz alkalom dedikáltatásra, ezek pontos részleteiről az esemény előtt online, illetve a helyszínen tájékozódhatsz majd.

Jegyinformációk:

A tavaszi Margó minden programja ingyenesen látogatható, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani.

További információ:

margofeszt.hu

facebook.com/margofeszt

instagram.com/margofeszt