Fesztivál programok

vissza

05. 25. szombat 15:30HAJÓ Kristály Színtér

Buksó PODCAST // Tavaszi Margó 2024

Buksó podcast felvétel élőben Nyáry Krisztiánnal. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött!

Három éves a Buksó. 80 interjú és mintegy ezer olvasásra ajánlott könyv után most először élőben nézhető a Líra könyv és a 24.hu könyves podcastja. Nyáry Krisztián ezúttal Gabriel García Márquez Találkozunk augusztusban című, posztumusz megjelent kisregényéről beszélget Kutasy Mercédesszel, a kötet szerkesztőjével és Scholcz Lászlóval, a mű fordítójával. A latin-amerikai irodalom két szakértője és a műsorvezető egyebek mellett arra keresnek választ, hogy hol a helye a kisregénynek az életműben. Vajon a szerző végakaratának megfelelően inkább kéziratban kellett volna maradnia, vagy van olyan jelentős mű, hogy az író szándéka ellenére mindenképpen az olvasók elé kellett kerülnie?

❣️A felvételeken a férőhelyek száma korlátozott, kérjük, regisztrációval biztosítsd részvételed: https://rb.gy/cjw6qf

A 24.hu programja.

Tavaszi Margó Irodalmi Fesztivál 

Májusban ismét igazi margós fesztiválhangulattal várunk a margitszigeti Kristály Színtéren, ahol a legizgalmasabb könyvújdonságok dedikálással egybekötött bemutatóin, zenés irodalmi esteken, koncerteken vagy akár kedvenc podcast műsoraid élő felvételein is részt vehetsz. #olvasnikell #tavaszimargo2024 #nka, #nka30, #nemzetikulturalisalap, #fesztivaltamogatas, #kulturatamogatas

A teljes programot keresd a www.margofeszt.hu-n és a friss információkért iratkozz fel a Margó hírlevelére! 

A Margón fellépő szerzőkről a Könyves Magazinon olvashatsz részletesen:

Helyszín:

A Margitsziget egyik legizgalmasabb helyszínén, a Kristály Színtéren várunk idén is, ahol négy színpadon, kint és bent is készülünk programokkal. A felfrissülésről a Nyulam Presszó és a Borkas Fröccsbusz gondoskodik.

Közlekedés:

Érkezz biciklivel, sétálj pár percet a Margit-hídtól, vagy pattanj fel a Nyugati Pályaudvar és a Göncz Árpád Városközpont között közlekedő 26-os buszra(leszállás a Hajós Alfréd uszoda megállónál)!

Könyvvásárlás, dedikálás:

A fesztivál ideje alatt a Bookline Teraszon meg is veheted a Margón bemutatott köteteket és más kedvenceket, újdonságokat. Minden margós könyvbemutató után lesz alkalom dedikáltatásra, ezek pontos részleteiről az esemény előtt online, illetve a helyszínen tájékozódhatsz majd.

Jegyinformációk:

A tavaszi Margó minden programja ingyenesen látogatható, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani.

További információ:

margofeszt.hu

facebook.com/margofeszt

instagram.com/margofeszt

A program a Bookline és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.