Fesztivál programok

vissza

10. 17. szombat 10:00Nagyszínpad - Várkert Bazár

ELMARAD! Dan Brown: Vad Szimfónia 

A New York Times többszörös bestseller szerzője első gyerekkönyvével debütál, ami tele van vidámsággal, zenével és szórakozással!

Utazzunk együtt az erdők lombjai és a tengerek mélyén át Cin mesterrel és zenész barátaival. A fiatal olvasók találkozhatnak óriási kék bálnával és gyors gepárdokkal, pici bogarakkal és kecses hattyúval, mindegyikőjüknek van egy különleges titka, amit megosztanak velünk, legyen az egy vers vagy egy bölcsesség. Az úton meglepetéseket találunk, amelyeket a pöttöm karmester hagyott hátra, úgy mint a bújócskázó méhecske; összekevert betűk, amik értelmes szavakat adnak ki és legvégén egy kódolt üzenet vár megfejtésre.

A legnagyobb újdonság, hogy Dan Brown minden állathoz külön zenei tételt komponált.  A zenét egy ingyenes interaktív telefonos applikáció segítségével érhetik el, amely azonnal lejátssza az oldalhoz tartozó dallamot, amint a telefon kamerája fölé kerül. Egy időtálló könyvnek köszönhetően sok inger éri a gyerekeket: állatokat és élőhelyeiket, valamint különböző hangszereket ismerhetnek meg, a szépséges illusztrációk között böngészhetnek a méhecskét keresve, betűk után vadászhatnak, mindeközben csodálatos zenét hallgathatnak.

Ajánlott korcsoport: 3-7 éves

 

A Gabo Könyvkiadó programja.

REGISZTRÁCIÓ:https://forms.gle/ETF122TqpatJJPtV9