Fesztivál programok

vissza

08. 13. szombat 23:30Szentgyörgyvár Templomkert

Kis éji zene

Koncert

A Margófeszt estéit minden éjjel klasszikus zenével zárjuk a szentgyörgyvári Szent György-templomban. Ezek az éjféli koncertek lehetőséget adnak az elcsendesedésre, feltöltődésre és egyfajta hidakként szolgálnak az adott nap befejezése és a következő nap indítása között.
 
Augusztus 13. (szombat)
Várallyay Petra, Bolyki Sára és Ács Dominika estje:
„Műsorunkban a barokktól egészen improvizációig elmegyünk, kihasználjuk a formáció lehetőségeit, érintjük a jazz és a népzene világát, mégis egységet teremtve a hangszereink és az éneklés által.”
A koncertek a Margófeszt összművészeti fesztivál programjai: https://fb.me/e/eftZTyqUR
 
Mi ez?
Idén szervezzük meg másodjára a Margófesztet, ahova irodalmi és színházi programokkal, rengeteg zenével, mozival, helyi borokkal és ételekkel várunk a zalai dombok között.
 
Hol lesz?
A helyszín Szentgyörgyvár, egy alig 300 fős település, ami Keszthelytől, Hévíztől és Zalaegerszegtől is könnyen megközelíthetően, 20-30 km-re helyezkedik el, a Balatonpart 15 perc autóval, és Budapestről is könnyen elérhető.
 
Hogyan juthatsz el hozzánk?
Sokféle szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken, és hogy minél könnyebben eljuss a programokra, Zalaegerszegről és Keszthelyről induló, az útbaeső településeken megálló fesztiválbusz-járatokkal igyekszünk zökkenőmentessé tenni a helyközi közlekedést. Ennek pontos menetrendjét augusztustól megtalálod honlapunkon (www.margofeszt.hu).
 
Jegyinformációk: tixa.hu/margofeszt2022
Mivel kis családias fesztivál vagyunk, naponta maximum 1000 látogatót tudunk fogadni, ezért érdemes időben megváltanod napijegyed / bérleted.
 
május 13-ig:
3napos bérlet: 9 500 Ft
 
május 14-től június 20-ig:
3napos bérlet: 11 500 Ft
 
június 21-től a fesztivál végéig:
3napos bérlet: 13 500 Ft
Napijegy: 5 500 Ft
 
Zalai napijegy (zalai lakcímkártyával): 4 500 Ft
Gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes, 6-tól 18 éves korig 4 500 Ft a napijegy.
 
A Margófeszt fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.