Fesztivál programok

vissza

10. 15. szombat 10:45Kávézószínpad Nemzeti Táncszínház

Lapozz és parázz! Mersz már egyedül olvasni?

Kovács Attilával (Holden Rose) Peer Krisztina beszélget

 
Kovács Attila alias Holden Rose nemcsak író és motivációs előadó: igazi jelenség. Olyan karizmatikus figura, aki szinte bárkivel megtalálja a közös hangot – 9-109 éves korig. Évente több ezer gyerekkel találkozik, miközben interaktív előadásaival szerte az országban magával ragadja, szórakoztatja és elgondolkodtatja 3-12. osztályosokból álló közönségét.
Holden Rose-zal Peer Krisztina gyermekpszichológus, meseterapeuta beszélget az idén megjelent két ifjúsági regényről, és arról, hogy került a borzongatás a sorozat középpontjába.
Mennyire segíti az olvasásra nevelést egy parázósabb történet? Újkeletű dologról van-e szó, vagy már hagyományosnak mondható az olvasó figyelmének ilyen eszközökkel való felkeltése?
A beszélgetést felnőtt és 12 éven felüli olvasóknak egyaránt ajánljuk.
 
A Móra Kiadóval közös program.
 
Tudnivalók az őszi Margóról:
Fesztiválhangulat, a kortárs magyar és külföldi írók legjava, friss megjelenések, dedikálás, esti koncertek - erre számíthatsz 2022. október 13-16-án a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron. Idén is átadjuk a legjobb első prózakötet szerzőjének járó Margó-díjat és a négy nap programjai során kiderül, melyik könyveket érdemes forgatni a következő hónapokban, hiszen #olvasnikell.
 
Helyszín:
Idén új helyszínen, a Nemzeti Táncszínházban várunk a Millenáris Parkban!
https://goo.gl/maps/kS9bcQr3NMAnbVPU9
 
Jegyinformációk:
A Margó könyvbemutatói ingyenesen látogathatóak, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani, a férőhelyek függvényében.
Az esti koncertekre jegyváltás szükséges – jegylink az eseményeknél:
2500 Ft (elővételben)
3000 Ft (a koncert napján a helyszínen)
 
Könyvvásár:
A fesztivál 4 napon keresztül folyamatosan várja a látogatókat a Bookline standján a Margón bemutatott kötetekkel, és más kedvencekkel, újdonságokkal, kedvezményekkel. Minden könyvbemutató után lesz alkalom dedikáltatásra, ezek pontos részleteiről az esemény előtt online, illetve a helyszínen tájékozódhatsz.
 
 
A Margón fellépő szerzőkről itt olvashatsz részletesen: https://konyvesmagazin.hu/
A programok a Liszt Ünnep keretében a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásárral közös programként, a Bookline támogatásával valósulnak meg.