Fesztivál programok

vissza

08. 12. péntek 17:00

Levendula workshop

A tudományos és a népi gyógyászat is elismeri a levendula gyógyhatásait, sőt, pompás lila színét és ízét ételekben is felhasználhatjuk. Antibakteriális, nyugtató, stresszoldó és remek kikapcsolódás egy ilyen gyönyörű és illatos növénnyel kreatív ötleteket megvalósítani.
Ha Te is szereted ezt a varázslatos növényt, melyben számos jótékony hatása mellett még kézműveskedéskor is örömödet lelheted, akkor csatlakozz workshopunkra!
A foglalkozás keretein belül lehetőség lesz szentgyörgyvári levendulából levendulababa készítésére és levendula illatzsák dekorálására.
 
Jelentkezés és regisztráció: +36706313339 vagy https://forms.gle/xrEs4NGdYFdVv81SA
A workshop a Margófeszt összművészeti fesztivál második napjának programja: https://fb.me/e/eftZTyqUR
A háromnapos zalai fesztivál további koncertjei, programjai: www.margofeszt.hu
 
Mi ez?
Idén szervezzük meg másodjára a Margófesztet, ahova irodalmi és színházi programokkal, rengeteg zenével, mozival, helyi borokkal és ételekkel várunk a zalai dombok között.
 
Hol lesz?
A helyszín Szentgyörgyvár, egy alig 300 fős település, ami Keszthelytől, Hévíztől és Zalaegerszegtől is könnyen megközelíthetően, 20-30 km-re helyezkedik el, a Balatonpart 15 perc autóval, és Budapestről is könnyen elérhető.
 
Hogyan juthatsz el hozzánk?
Sokféle szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken, és hogy minél könnyebben eljuss a programokra, Zalaegerszegről és Keszthelyről induló, az útbaeső településeken megálló fesztiválbusz-járatokkal igyekszünk zökkenőmentessé tenni a helyközi közlekedést. Ennek pontos menetrendjét augusztustól megtalálod honlapunkon (www.margofeszt.hu).
 
Jegyinformációk: tixa.hu/margofeszt2022
Mivel kis családias fesztivál vagyunk, naponta maximum 1000 látogatót tudunk fogadni, ezért érdemes időben megváltanod napijegyed / bérleted.
 
május 13-ig:
3napos bérlet: 9 500 Ft
 
május 14-től június 20-ig:
3napos bérlet: 11 500 Ft
 
június 21-től a fesztivál végéig:
3napos bérlet: 13 500 Ft
 
Napijegy: 5 500 Ft
Zalai napijegy (zalai lakcímkártyával): 4 500 Ft
Gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes, 6-tól 18 éves korig 4 500 Ft a napijegy.
A Margófeszt fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.