Fesztivál programok

vissza

05. 24. péntek 17:00HAJÓ Kristály Színtér

Ma is tanultam valamit PODCAST // Tavaszi Margó 2024

A Ma is tanultam valamit podcast élő felvétele Jocó bácsival, Tapasztó Orsival és Lackfi Jánossal. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött!

A Ma is tanultam valamit podcastben mindenkit érintő hétköznapi kérdésekre keressük szórakoztatóan a tudomány válaszait.

 

A két állandó műsorvezető az összeszokott podcastpáros, Tapasztó Orsi és Jocó bácsi (Balatoni József). Orsi fizikus kutató és mentálhigiénés szakember, Jocó történelemtanár, és mindketten influenszerként is ismertek.

 

A műsor 3. évadának utolsó adása most élőben kerül megrendezésre a Tavaszi Margó Fesztiválon, ahol a műsorvezetők Lackfi János író, költő, műfordítóval beszélgetnek a kreatív írásról.

A felvételeken a férőhelyek száma korlátozott, kérjük, regisztrációval biztosítsd részvételed: https://rb.gy/cjw6qf

Az Index.hu programja.

Tavaszi Margó Irodalmi Fesztivál 

Májusban ismét igazi margós fesztiválhangulattal várunk a margitszigeti Kristály Színtéren, ahol a legizgalmasabb könyvújdonságok dedikálással egybekötött bemutatóin, zenés irodalmi esteken, koncerteken vagy akár kedvenc podcast műsoraid élő felvételein is részt vehetsz. #olvasnikell #tavaszimargo2024 #nka, #nka30, #nemzetikulturalisalap, #fesztivaltamogatas, #kulturatamogatas

A teljes programot keresd a www.margofeszt.hu-n és a friss információkért iratkozz fel a Margó hírlevelére! 

A Margón fellépő szerzőkről a Könyves Magazinon olvashatsz részletesen:

Helyszín:

A Margitsziget egyik legizgalmasabb helyszínén, a Kristály Színtéren várunk idén is, ahol négy színpadon, kint és bent is készülünk programokkal. A felfrissülésről a Nyulam Presszó és a Borkas Fröccsbusz gondoskodik.

Közlekedés:

Érkezz biciklivel, sétálj pár percet a Margit-hídtól, vagy pattanj fel a Nyugati Pályaudvar és a Göncz Árpád Városközpont között közlekedő 26-os buszra(leszállás a Hajós Alfréd uszoda megállónál)!

Könyvvásárlás, dedikálás:

A fesztivál ideje alatt a Bookline Teraszon meg is veheted a Margón bemutatott köteteket és más kedvenceket, újdonságokat. Minden margós könyvbemutató után lesz alkalom dedikáltatásra, ezek pontos részleteiről az esemény előtt online, illetve a helyszínen tájékozódhatsz majd.

Jegyinformációk:

A tavaszi Margó minden programja ingyenesen látogatható, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani.

További információ:

margofeszt.hu

facebook.com/margofeszt

instagram.com/margofeszt

A program a Bookline és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.