Fesztivál programok

vissza

08. 12. péntek 20:30Szentgyörgyvár Templomkert

Pannon Tükör: Csengey revival

„Ha hihetném, ami csupán képzelgés, / hogy mi azért, mi még azért... / ha hihetném, el is hitetném, / hogy mi még, mi még azért...” (Ki az, ki az..)
Kerekasztal-beszélgetés a Csengey Dénes (1953-1991) költő, író, esszéíró műveiből készült előadás és kötet előadóival és szerkesztőivel. Egy évvel ezelőtt mutatták Másnap címmel azt a zenés előadást, melyet Csengey Dénes és Cseh Tamás eddig nem hallott dalaiból készített Bérczes László és Csengey Balázs. A Pannon Tükör folyóirat pedig idén tavasszal jelentette meg Távmondat címmel a költő válogatott verseinek kötetét. A Másnap két alkotójával-előadójával, Beck Zoltánnal és Szűcs Krisztiánnal valamint a mindkét projektben szerkesztőként résztvevő Csengey Balázzsal zajló beszélgetést Nagygéci Kovács József, a Pannon Tükör Online főszerkesztője vezeti.
 
A beszélgetés a Margófeszt összművészeti fesztivál második napjának programja: https://fb.me/e/eftZTyqUR
 
Mi ez?
Idén szervezzük meg másodjára a Margófesztet, ahova irodalmi és színházi programokkal, rengeteg zenével, mozival, helyi borokkal és ételekkel várunk a zalai dombok között.
 
Hol lesz?
A helyszín Szentgyörgyvár, egy alig 300 fős település, ami Keszthelytől, Hévíztől és Zalaegerszegtől is könnyen megközelíthetően, 20-30 km-re helyezkedik el, a Balatonpart 15 perc autóval, és Budapestről is könnyen elérhető.
 
Hogyan juthatsz el hozzánk?
Sokféle szálláslehetőség közül válogathatsz a környéken, és hogy minél könnyebben eljuss a programokra, Zalaegerszegről és Keszthelyről induló, az útbaeső településeken megálló fesztiválbusz-járatokkal igyekszünk zökkenőmentessé tenni a helyközi közlekedést. Ennek pontos menetrendjét augusztustól megtalálod honlapunkon (www.margofeszt.hu).
 
Jegyinformációk: tixa.hu/margofeszt2022
Mivel kis családias fesztivál vagyunk, naponta maximum 1000 látogatót tudunk fogadni, ezért érdemes időben megváltanod napijegyed / bérleted.
 
május 13-ig:
3napos bérlet: 9 500 Ft
 
május 14-től június 20-ig:
3napos bérlet: 11 500 Ft
 
június 21-től a fesztivál végéig:
3napos bérlet: 13 500 Ft

Napijegy: 5 500 Ft
Zalai napijegy (zalai lakcímkártyával): 4 500 Ft
Gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes, 6-tól 18 éves korig 4 500 Ft a napijegy.
 
A Margófeszt fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa
program támogatásával jött létre.