Aktuális

Júniusban újra a Majorban Margózunk

Nádas Péter, Tóth Krisztina, Romsics Ignác, Bereményi Géza, Péterfy Bori, Zoltán Gábor és az Alkalmáté a Margó Irodalmi Fesztiválon. Június 9-12. között kerül megrendezésre a Margó Irodalmi Fesztivál, ami a korábbiakhoz hasonlóan színes és izgalmas irodalmi és zenei programokkal idén is a Városmajori Szabadtéri Színpadon és a Bookline támogatásával várja mindazokat, akik kíváncsiak a legfrissebb megjelenésekre, egyedi zenei-irodalmi koprodukciókra vagy a rég nem látott írókra.

Koncertek a Margón

Az idén tíz éves Margó Fesztiválra nemcsak irodalmi, de zenés programokkal is várjuk az érdeklődőket. Vedd meg most a jegyed, ne maradj le!

Dedikáltass a Margón!

Megvennéd kedvenc íróid legújabb könyveit? Esetleg személyesen dedikáltatnád azokat? Vagy már a karácsonyi ajándékokon ötletelsz? A Margón a könyvek és az aláírások begyűjtésére is lehetőséged nyílik a bemutató beszélgetéseket követően, a Bookline standjánál ráadásul 20%-os kedvezménnyel vásárolhasz!

Dedikálások a Margón!

Dedikálások a Margón! A nyári Margón hosszú idő után most ismét lesz alkalom, hogy begyűjtsd kedvenc íróid aláírását. A fesztiválon ezúttal is 20%-os kedvezménnyel szerezheted be a fellépők legújabb műveit a Bookline busznál, a dedikálások állandó kijelölt helyszínén. Mutatjuk azokat a programokat, melyek után személyesen is válthatsz pár szót a szerzővel, hogy aláírasd könyveid.

Margózz velünk a Majorban!

Bereményi Géza, Grecsó Krisztián, Spiró György, Závada Péter, Csoóri-est és Rájátszás a Margó Irodalmi Fesztiválon

Margó lesz, mert olvasni kell

Sofi Oksanen, Jonas Jonasson, Bereményi Géza és Háy János is részt vesz az őszi Margón.

Indul a KÉPALÁ!

A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ a Margó Irodalmi Fesztivállal és a Könyves Magazinnal KÉPALÁ címmel nyílt irodalmi pályázatot hirdet a 38. Magyar Sajtófotó Kiállításhoz kapcsolódóan. A pályázat szakmai partnere a Petőfi Irodalmi Múzeum.