Fesztivál programok

vissza

06. 12. szombat 20:30Nagyszínpad - Városmajori Szabadtéri Színpad

MARGÓ ESZTRÁD: A 10. születésnap

Fellép: Dragomán György, Erdős Virág, Kardos-Horváth János, Nyáry Krisztián, Simon Márton, Szabó T. Anna és Totth Benedek  

 

2011-ben indítottuk el a Margó Irodalmi Fesztivált: a város különböző helyszíneire vittünk kortárs irodalmi programokat, belelapoztunk a városba. Az olvasás népszerűsítését, a kortárs magyar irodalom megismertetését és a szerzők bemutatását tartjuk a kezdetektől legfontosabb ügyünknek, és ebben ti az első pillanatoktól támogattok minket, partnerek vagytok: az első Margón párszázan voltunk, két éve, a járvány előtt már 12-13 000-en jöttetek el a programjainkra. 

 

Egyszer vagyunk 10 évesek, ezért szeretnénk veletek ünnepelni! A Margót, a magyar irodalmat és titeket, akik minden évben, ha süt, ha esik, jöttök. A Margó ti is vagytok, köszönjük ezt nektek. 

 
Ez az esztrád egyszeri és megismételhetetlen lesz, rendhagyó felolvasásokkal, zenével és slammel, azután pedig iszunk a medve bőrére. 

A járványügyi szabályokat figyelembe véve, a nézők és a közreműködők biztonságát szem előtt tartva az eseményeken való részvételhez védettségi igazolvány szükséges, a maszkviselést pedig az aktuális hivatalos járványügyi rendelkezéseknek megfelelően szabályozzuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Az ülőhelyek száma korlátozott.

Jegyár:2 900 Ft 

Jegyvásárlás online a varosmajoriszinpad.jegy.hu oldalon:

http://www.margofeszt.hu/hu/fesztival/program/margo-esztrad-a-10-szuletesnap