Aktuális

Gyere velünk kiállításra!

3 kiállítást szerveztünk az online Margóra is a PIM, Capa Központ és Fortepan közreműködésével.

Dedikálás

Az online Margóról is lehet dedikált könyved!

Játsszatok velünk online is!

Idén több játékkal is készültünk nektek a Margó idejére. Csatlakozzatok ti is, hiszen nap mint nap újabb margós könyvcsomagot sorsolunk ki!

Női szerzők a Margón

Idén is rengeteg női szerzővel találkozhattok a online Margón. Hogy milyen könyvújdonságokkal érkeznek, megtudhatod programajánlónkból.

Nem csak könyvbemutatókkal várunk

Az idei év eddigi legizgalmasabb magyar könyvújdonságai mellett virtuális tárlatvezetésekkel, slam esttel, zenés gyerekprogrammal, sőt színházi előadással is készültünk az online Margóra. Hogy pontosan mivel várunk? Nézd meg tematikus programajánlónkban.

Nézd vissza most a Margó Extra beszélgetéseit

Minden könyv megváltoztat minket, ebből az örök igazságból indultunk ki. De hogyan?

Margó kvíz #2

Kipróbáltuk, milyen egy irodalmi vetélkedő online, borral a kézben, családias hangulatban. Mi nagyon élveztük, ti is nagyon szépen teljesítettetek, ezért úgy döntöttük, folytatjuk!

Margó ONLINE

Örömmel jelentjük, hogy a rendkívüli helyzetben június 3-7. között online valósítjuk meg a Margót!

Margó Extra

Vitáris Ivánnal, az Ivan & The Parazol énekesével folytattuk online a Margó olvasásnépszerűsítő beszélgetéssorozatát, a Margó Extrát, amelyben meghatározó versekről, angolból fordított dalszövegekről mesélt a zenész. Második vendégünk a Quimby zenekar alapítója, Varga Lívius lesz. Tartatok velünk a Facebookon!