Aktuális

Margó Extra

Vitáris Ivánnal, az Ivan & The Parazol énekesével folytattuk online a Margó olvasásnépszerűsítő beszélgetéssorozatát, a Margó Extrát, amelyben meghatározó versekről, angolból fordított dalszövegekről mesélt a zenész. Második vendégünk a Quimby zenekar alapítója, Varga Lívius lesz. Tartatok velünk a Facebookon!

Folytatjuk az olvasókört!

Folytatjuk a közös olvasást, otthonról jelentkezünk és Facebook-on beszélgetünk a könyvről!

93 iskola jelentkezett, változások a lebonyolításban!

Március 13-án lezártuk az iskoláknak meghirdetett pályázatunkat, összesen 93-an jelentkeztek.Nagyon örülünk, hogy ennyire sokan szeretnétek Margós könyvcsomagot az iskolákba országszerte! Köszönjük a részvételt és sok lelkes motivációs levelet, igazán felemelő ezeket olvasni!

Beszélgetés 2019 Margó-díjasával

Március 5-én újra találkozhattok személyesen is 2019 legjobb elsőkötetes szerzőjével, Fehér Boldizsárral.

Iskolák, jelentkezzetek!

A Margó Fesztivál szervezőiként idén is folytatjuk a tavalyelőtt elindított olvasásnépszerűsítő jótékonysági programunkat, aminek keretében középiskolákba juttattunk el kortárs irodalmi könyvcsomagokat, amelyek hasznosulnak az irodalomoktatásban. A decemberi Margó aukción összegyűlt összegből idén már országszerte 20 középiskola jut Margós könyvcsomaghoz.

Élőben is Margó Olvasókör

Tavasszal új lendülettel és izgalmas változásokkal folytatódik a Margó Olvasókör. Minden hónap utolsó szerdáján az online térből kilépve, élőben beszéljük ki aktuális olvasmányunkat a szerzővel és persze veletek!

Ilyen volt az őszi Margó

4 nap · 109 program · 263 fellépő · 13 000 látogató · 49 kiadó · 33 stand 2 szakmai program/konferencia a Várkert Bazárban. Köszönjük, hogy velünk voltatok, találkozunk 2020-ban!

960 ezer forintott gyűjtöttünk össze!

Kortárs irodalmat a középiskolákba!

Ezekre a képekre licitálhatsz!

képek: Valuska Gábor, Margó Irodalmi Fesztivál