Iratkozz fel hírlevelünkre

Adatvédelmi tájékoztató
Megjelent a Margó Könyvek 8. része!

Martyna Mistarz-Bunda: A kék macska

Június 30-ig lehet nevezni a 10. Margó-díjra

Ki lesz 2024 legjobb elsőkönyvese?

Aktuális

Arnaud Dudek: Légy észnél

"Úgy érzi, a világ a civilizáció falain kívül hagyta őt, így egy szép reggel úgy dönt, az egész napot egykori főnökének szenteli. Ha a szív útjai kiszámíthatatlanok is, legalább a munkáját megpróbálja visszaszerezni." (Fehér Boldizsár utószavából)

Visky András nyerte a Margó-díjat

Kitelepítés című regényével Visky András nyerte el idén a legjobb első prózakötetesnek járó Margó-díjat, amelyet a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár megnyitóján adtak át. Az első Margó x Erste #higgymagadban különdíjat pedig Szűcs Ádám vihette haza. A Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár október 15. vasárnap estig várja a látogatókat.

MargóFESZT

Augusztusban egy pici zalai faluba, Szentgyörgyvárra költözik a Margó, sok-sok koncerttel, történettel, beszélgetéssel, zalai ízekkel és persze irodalommal várnak mindenkit. Zene.Irodalom.Zala - ez várható 2024 nyarán is, jövünk a részletekkel hamarosan, addig is mutatjuk milyen volt a MargóFESZT 2023-ban:

Önkéntesként a Margófeszten

Önkénteseink beszámolóiból most megtudhatod, milyen élmények várnak rád, ha pár nyári napra te is csatlakozol hozzánk a zalai dombok között, a következő Margófeszten.